Budget Energie

Budget Energie is een energiebedrijf wat sinds 2008 stroom en/of gas levert aan bedrijven en huishoudens in Nederland. Het bedrijf is inmiddels een bekende naam op de Nederlandse Energiemarkt. Met maar liefst 750 medewerkers in dienst is het Amsterdamse energiebedrijf natuurlijk ook zeker geen kleine speler op de markt. Het leukste is dat Budget Energie één van de goedkoopste energieleveranciers is op de Nederlandse markt. Hoe dit komt? Het bedrijf regelt zoveel mogelijk online, waardoor er flink bespaard kan worden op de bedrijfskosten. Deze besparingen worden uiteindelijk doorberekend naar kortingen voor de klant. Op deze manier kun je als klant veel besparen op je energiekosten in vergelijking met andere energiebedrijven. 

100% groene stroom via Budget Energie

Ondanks de scherpe prijzen bij Budget Energie, lever je niet in op de kwaliteit de energie. Bij Budget Energie ben je er namelijk van verzekerd dat je 100% groene stroom geleverd krijgt. Het energiebedrijf vindt het namelijk heel erg belangrijk om zuinig te zijn op onze planeet. Hierdoor wordt de groene stroom door het bedrijf volledig opgewekt vanuit natuurlijke bronnen. Denk hierbij aan zowel zonne-energie als windenergie. Het leukste hiervan is dat je als klant geen extra kosten berekend krijgt voor de groene energie. Het energiebedrijf vindt het namelijk niet meer dan normaal dat iedereen gebruikmaakt van groene stroom. Wanneer je kiest voor Budget Energie, dan kies je niet alleen voor je voordeel, maar ook voor een groenere planeet. 

Welk energiecontract past bij jouw wensen? 

Elke afnemer van energie heeft natuurlijk andere wensen. Een gezin met vijf kinderen heeft namelijk een heel ander verbruik als een student in een kleine studio. Soms kan het daarom lastig zijn om te beslissen welk energiecontract het beste past bij jouw wensen. Gelukkig wil Budget Energie graag meedenken met de klanten en gebruikers. Een team van specialisten staat namelijk klaar om jou te ondersteunen door middel van een advies op maat. Via de website kun jij een afspraak maken, waarna één van de specialisten contact met je opneemt. Samen wordt er gekeken welk energiecontract het beste past bij jouw wensen en verbruik. 

Budget Energie en zonnepanelen

Ook wanneer je zonnepanelen hebt kan het erg voordelig zijn om over te stappen naar Budget Energie. Bij Budget Energie moedigen ze het gebruik van zonnepanelen aan. Zonnepanelen kunnen namelijk een heel erg goede investering zijn voor je woning. De kosten van je energieverbruik zullen dalen en je helpt de wereld om een stuk groener te worden. Bij Budget Energie kun je ook gebruikmaken van de welbekende salderingsregeling. Doordat de overheid de salderingsregeling wil afbouwen is het belangrijk om hierover het laatste nieuw te volgen via de website van Budget Energie. Op deze manier weet jij wat de recente ontwikkelingen zijn en welke vergoeding jij kunt ontvangen voor het salderen. 

Alles onder één dak via Budget Energie 

Bij Budget Energie vinden ze het belangrijk dat je voor veel diensten terecht kunt bij het bedrijf. Het motto: 'Je haalt je uitjes niet bij een andere viskraam als je haring'  heb je misschien al eens voorbij horen komen op televisie. De achterliggende gedachten hiervan is dat het bedrijf het belangrijk vindt om de klant meerdere diensten te bieden. Diensten die vallen in de basisbehoefte van gezinnen, die normaal gesproken bij verschillende partijen worden afgenomen. 

Budget Energie staat ervoor dat de consument stroom, gas, internet, televisie en sim only abonnementen allen tegelijkertijd kunt afnemen bij dezelfde leverancier. Hierdoor ervaart de klant gemak en overzicht. Het bedrijf heeft daarom Budget Thuis geïntroduceerd zodat de klant alles kan onderbrengen onder één dak. 

Alles onder één dak brengt natuurlijk ook een voordeel met zich mee. Het bedrijf vind het in het algemeen al belangrijk om de laagste prijs te leveren, maar door alles te combineren kun je gebruikmaken van nog veel meer voordeel. Energieklanten van Budget Energie profiteren hierdoor elke maand van een combinatiekorting. Hierdoor worden jouw lage kosten van Internet & TV en Sim Only bij Budget Thuis nog goedkoper! 

Daarnaast staat alles onder één dak ook voor eenvoud en betrouwbaarheid. Budget Energie heeft inmiddels ruim één miljoen klanten en behoort hiermee tot de top 4 energieleveranciers van Nederland. Het energiebedrijf levert naast groene stroom dus ook stabiel en goed werkend internet. Daarnaast bieden ze ook op een simpele manier telefoonabonnementen aan door middel van sim only abonnementen. Je bent hierbij verzekerd van een stabiel netwerk doordat Budget Thuis gebruikmaakt van het kwaliteitsnetwerk van KPN. 

Regel gemakkelijk en snel alles online

Het bedrijf vind het belangrijk dat je als gebruiker alles gemakkelijk en snel online kunt regelen. Kom je er toch niet uit? Geen probleem! Er zijn genoeg mogelijkheden om persoonlijk in contact te komen met een medewerker van het bedrijf. Toch streeft het bedrijf ernaar om zoveel mogelijk online te regelen. Hierdoor kunnen ze namelijk flink besparen en kunnen ze deze besparing doorberekenen aan de klant. 

Via de website kun je zowel alles voor Budget Energie als voor Budget Thuis gemakkelijk online regelen. Doordat je het online kunt regelen, kun je het doen op elk moment van de dag, wanneer het jou uitkomt. 


BudgetEnergie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over BudgetEnergie.

Bekijken BudgetEnergie

Schrijf een review